Aşa sunt eu

gay. lesbiană. bisexual. transgender. homosexual. bisexuală. androgin. transsexual. nehotărât. queer…

Campania va intra in prelungiri

Posted by accept pe Decembrie 14, 2009

Promiseseram ca vom fi prezenti la party-uri in mai multe orase, sambata trecuta. In Brasov si in Bucuresti n-am fost. De fapt am fost in ambele, dar fara materialele de promovare a campaniei :D. In cazul Brasovului e meritul firmei de curierat ca s-a intamplat asa (din fericire Adi si Club V s-au dat de trei ori peste cap si au reusit sa pastreze tema serii- Asa sunt eu). In Bucuresti e … meritul unei conjuncturi mai complexe care a facut sa nu stim ca in aceeasi seara, in Soho, era party de lansare a TotalGay. Privind partea plina a paharului- e un semn bun: s-au inmultit evenimentele gay si initiatorii lor :).

Asa incat am hotarat:

*** vom prelungi campania in cluburi – adica vom distribui si sambata asta brelocuri si „plastic memory holder-e” cu sigla campaniei, la party-uri, in schimbul autodescrierilor;
***pentru campania de pe net, vom pune un mic punct maine, 15 decembrie, ora 24 -ora Romaniei;  toti cei care posteaza descrieri inainte de acest moment si care  lasa cand comenteaza o adresa de email valida, vor primi un premiu (agenda sau tricou).
***Apoi vom incepe …prelungirile: pana la sfarsitul anului va asteptam sa va descrieti si pe cei care au nevoie de vacanta pentru a face asta. Doar ca fara premii garantate. Iar in prima saptamana din ianuarie vom trage la sorti dintre toate descrierile inscrise pe net (si cele de pana in 15 decembrie, si de dupa 15) restul de premii.

Haide, fa un pas mic pentru tine, mare pentru binele generatiilor viitoare, si trimite odata descriere aia! :) … Ca deocamdata am primit mai multe laude pentru campanie decat contributii. E adevarat ca descrierile deja primite, si de-ar ramane doar ele, au meritat initierea campaniei. Dar, daca e sa cuprindem cu adevarat diversitatea lumii gay, mai vrem si altele. Descrie-te! Nimeni altcineva nu te poate reprezenta in locul tau.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: